Bajza Bikram Yoga
Bajza Bikram Yoga
inspiráció. mozgás. átalakulás.
HU
nyelv
EN

Új vagyok, mit kell tennem?

görgess lejebb

Szeretnéd mindössze napi 250 forintért megtapasztalni az élményt? Vásárold meg 10 napos próbabérletünket 2500 forintért, így 10 napig korlátlanul látogathatod a jóga stúdiónkat.

Kiprobálom

Hogyan fizethetsz nálunk?

Stúdiónkban készpénzes fizetésre van lehetőséged a helyszínen.

Tovább

Hogyan készüljek az órára?

A kellő mennyiségű folyadékfogyasztás mindennap fontos. Erre fokozottan érdemes odafigyelni, ha aznap órára jössz. Kezdés előtt azt javasoljuk, hogy ásványvizet vagy gyógyteát igyál. Ha pedig kora reggeli órát néztél ki magadnak, akkor is kortyolj el előtte legalább egy kis mézes teát. Ha szükséges, ehetsz mellé egy-két teljes kiőrlésű kekszet is.

Az óra kezdete előtt 3-4 órával azonban már ne egyél, mert ez megnehezíti a gyakorlatok elvégzését. Ilyenkor ugyanis a gyomrod az emésztéssel lesz elfoglalva, így könnyen rosszul lehetsz az órán.

Amire pedig mindenképpen szükséged lesz: sok-sok akaraterő és kitartás

Ne feledd, sokan úgy kezdték, hogy alig bírták befejezni az első órát, ma pedig már oktatják a bikramot. Te se add fel!

Érdekel

Milyen ruhában menjek?

Lehetőleg könnyű ruházatot válassz. Mivel a teremben meleg van, és a gyakorlatok közben is izzadni fogsz, elég egy top és egy rövidnadrág, ami jól szellőzik, elvezeti az izzadságot és kényelmes.

Férfiak számára is elegendő egy rövidnadrág. Ha kezdő vagy, inkább olyan nadrágot válassz, amelyikben látszik a térded, mivel sok gyakorlat során figyelni fogunk arra, hogy a térded nyújtva legyen.

A bikram órákra zokni semmiféleképpen nem kell, azonban a Yin órákra – ami nem fűtött teremben van – már melegebben öltözhetsz fel.

Érdekel

Milyen felszerelést vigyek magammal?

Jógamatracot és törölközőt is hozhatsz magaddal, de a stúdióban lehetőséged van bérelni is őket. Ezenkívül egy nagy üveg vízre is szükséged lesz, de ezt szintén be tudod szerezni nálunk is.

Amit mindenképp hozz magaddal az a papucsot, valamint egy másik törölközőt a zuhanyzáshoz. Tusfürdő nem szükséges, ezt ugyanis találsz a zuhanyzóinkban.

Mikor érkezzek a stúdióba?

Ha új vagy, akkor kérünk, hogy 15- 20 perccel az órakezdés előtt érkezz meg, hiszen a regisztráció egy kis plusz időt vesz igénybe.

Jóga etikett, avagy ezeket kell figyelembe venned a jóga során

Köszönjük!

Kiprobálom