16:47 Bajza Bikram Yoga | Bikram jóga
Bajza Bikram Yoga
Bajza Bikram Yoga
inspiration. move. change.
HU
nyelv
EN
40 fokban, 40 százalákos páratartalom mellett végzed majd a gyakorlatokat.

Bikram jóga

érdekel

A Bikram jóga egy 26 gyakorlatból, és 2 légzőgyakorlatból álló fix sorozat, melyet Bikram Choudury fejlesztett ki, immáron lassan 50 éve. Ez a jóga a Hatha jóga. 

Ennek során 40 fokban, 40 százalákos páratartalom mellett végzed majd a gyakorlatokat. A melegben az izmok és a szalagok rugalmasabbak lesznek, így könnyebb nyújtani őket és kisebb a sérülés kockázata is.

Épp ezért kiváló kiegészítője az olyan sportoknak, mint például a futás, a foci vagy más kardió jellegű sportok. 

Mivel az izzadás során kiürülnek a méreganyagok, a bőröd kis idő után sokkal szebbé és rugalmasabbá válik. Megfelelő táplálkozás mellett pedig természetesen jelentős testsúlyvesztést is elérhetsz a segítségével.

A gyakorlatok végzése során javulni fog az egyensúlyérzéked, ami rendkívül jó hatással lesz a központi idegrendszeredre. A gyakorlatsor helyreállítja tested kémiai egyensúlyát, ezáltal erősíti az immunrendszeredet is.

A bikram jóga továbbá egyensúlyba hozza a szíved és a tüdőd működését, a gerincoszlopodat pedig regenerálja. 

A tested mellett az elmédet, és a lelkedet is rendkívül jól karbantartja. Javítja a koncentrációt, az önfegyelmet, valamint hihetetlen kitartást ad. Olyanra is képes leszel, amire előtte még soha.

Mivel a melegben végzett gyakorlatok olyan erős odafigyelést igényelnek, hogy semmi másra nem tudsz figyelni, ezért segít relaxálni, meditálni, és megtisztítja a gondolataidat a mindennapi problémáktól.

Számos tudományos kutatás bizonyította már a jóga depresszió elleni, jótékony hatását. A bikram jóga pedig megtanít arra is, hogy elfogadd és megszeresd magad. 

Nem fogunk hazudni, egy rendkívül hosszú, nehéz, ugyanakkor csodálatos utazás vár rád. Azonban ennek segítségével teljesen új, jobb ember válhat belőled.

Bikram jóga órák

hétfõ
július 13.
09:30
90 perc
Bikram jóga
hétfõ
július 13.
18:00
90 perc
Bikram jóga
kedd
július 14.
08:30
90 perc
Bikram jóga
kedd
július 14.
18:00
90 perc
Bikram jóga